Online újságírás és fenntartható demokrácia

A Fenntartható Demokráciáért Egyesület lehetőséget hirdet teljesen online végezhető IKSZ tevékenységre.

A Fenntartható Demokráciáért Egyesület és a Millenna újság felhívása középiskolások számára:

-Még nem teljesítetted az 50 órás közösségi szolgálatot?

-Szeretnéd most, 100%-ban online, az otthonod kényelméből teljesíteni a hátralévő órákat?

-Szeretnél belelátni egy fiatalos egyesület munkájába, ahol a közhasznú tevékenység egyszerre izgalmas és sokoldalú feladatokat jelent?

-Szeretnéd magad megválasztani, hogy a közösségi szolgálaton belül milyen feladatokban vennél részt leginkább?

Jelentkezz a Fenntartható Demokrácia Egyesülethez, ahol részt vehetsz folyamatos projektjeinkben, és te választod meg, hogy melyik területen tudnál leginkább segíteni! Az egyesületünk olyan izgalmas projekteken dolgozik, mint például a DiákFeszt szervezése, a Diákjogi Tudor és a Tudományos Olimpikonok és egy új Bárdok portál zenei fejlesztése.

A közösségi szolgálatot a Fenntartható Demokráciáért Egyesület egyik állandó, önállóan futó projektjében Millenna (millenna.hu) szerkesztőségénél is teljesíthetitek, mely egy Magyarországon egyedülálló, független, ifjúsági-közéleti portál.

 A Milennnál a szolgálat keretei között beleláthattok szerkesztőségünk működésébe, és megtapasztalhatjátok milyen feladatokkal jár az online újságírás!

Szervezetünkben főként a következő feladatkörökre lehet számítani:

cikkírás, kutatás, szervezői feladatok, kapcsolattartói feladatok, toborzás, szerkesztők munkájának segítése, marketing és közösségi média felületeken való tevékenység.

Jelentkezz hozzánk bátran a fenntarthatodemokraciaert@gmail.com címen!” Kérjük, hogy a jelentkezésről tájékoztasd Holicsné Gémes Borókát is a boroka@leovey.hu címen.


Vélemény, hozzászólás?