Online IKSZ a JAM-nél

A Junior Achievement Magyarország olyan online tananyagokat készít, amely hozzájárul a fiatalok sikeres vállalkozókká, vezetőkké, munkavállalókká, a megszerzett tudásuk birtokában és megalapozott szakmai felkészültségük révén pedig versenyképes munkaerővé váljanak. A meglévő tananyagokat folyamatosan fejlesztik, amelyhez szükségük van a tanulók visszajelzésére.


A közösségi szolgálat keretein belül a fiatalok a tananyagok megtekintése után visszajelzést és javaslatot tudnak küldeni a számukra, hogy mivel és hogyan tudnák a tananyagokat abba az irányba fejleszteni, hogy az könnyen érthető és hallgatóbarát legyen.

A tananyagok a fenntarthatóság, a hatékony kommunikáció, a marketing, a pénzügy és a vezetés témaköreit dolgozza fel. A tananyagok által a diákok új ismeretekre is szert tudnak tenni, amelyet be tudnak építeni a mindennapokba.

A feladatok elvégzése után a diákok akár 30 órát is el tudnak számolni.

A tananyagok közül a diákok választhatnak egy, vagy akár több témát is, amelyhez népszerűsítő kisvideókat, fotót, montázst, plakátot készíthetnek, amellyel felhívhatják diáktársaik figyelmét az adott téma fontosságára. Például a divat témakörét feldolgozva a lányok felhívhatják a figyelmet a „slow fashion” fontosságára.

A feladat elvégzése után a diákok akár 20 órát is el tudnak számolni.

Minden közösségi szolgálatot végző diáknak minden hónap végén kiállítanak egy aláírt és lepecsételt igazolást az adott hónapban általa teljesített órákról (napokra lebontva), amit eljutnak a diákhoz és az Iskolához.

JELENTKEZÉS: regisztrálni a weboldalon lehet az IKSZre. A regisztrációról és részvételről kérjük, hogy küldj ímélt az iskolai kapcsolattartónak a boroka@leovey.hu címre is!


Vélemény, hozzászólás?