Arcfestő kortárs képzés – IKSZ

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének Ifjúsági Tagozatának júniusi arcfestő kortárs képzésére várnak minden érdeklődőt (max. létszám 20 fő) június 19-20-án (szombat-vasárnap) 10:00-16:00 óra között.

A képzés helyszíne: 1094 Budapest, Bokréta u. 2. (A helyszín esetleges változása előfordulhat, erről időben küldenek tájékoztatót a jelentkezetteknek.)

Jelentkezési határidő: 2021. június 16. szerda 23:59.

Egyéb tudnivalók:

  • A képzésen csak egészséges, tünetmentességükről nyilatkozatot tevő személyek vehetnek részt. A képzés időpontjában érvényben lévő járványügyi intézkedésekre kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők.
  • Napi egyszeri hideg étkezést biztosítanak a résztvevőknek.
  • A programokon a részvétel térítésmentes, de a jelentkező vállalja, hogy a megszerzett tudást a következő tanév során legalább 16 órában a szervezet programjain kamatoztatja (a jelentkező által választott programokon).
  • A hétvége időtartamából 5 óra, valamint az utána végzett önkéntes tevékenység teljes mértékben beszámítható közösségi szolgálati órának.

További információ és jelentkezési űrlap ITT érhető el. Kérjük, hogy jelentkezésedet jelentsd be Holicsné Gémes Borókának is a boroka@leovey.hu címen.


Vélemény, hozzászólás?