LEGYÉLTEIS! – ONLINE IKSZ

Lelkes, vállalkozó szellemű középiskolás diákokat keresnek, akik idős embereknek segítenek a digitális világban eligazodni.

“Az Oktondi a Telekommal együttműködve a LEGYÉLTEIS! Most generációs program digitális formáját hozza létre. Ennek keretei között a diákok nyugdíjas közösségek tagjainak tartanak digitális oktatást. Szeretnénk az idős embereket edukálni, bevonni őket a technika világába, de útmutatásunkkal segíteni is őket, hogy tisztán lássák a lehetőségeket, ugyanakkor a veszélyeket is. A kreatív, tudatos és újító szellemű diákok és a lélekben örökifjú nagyszülők egymást támogatva, tudásukat megosztva nagy tetteket vihetnek véghez, megszüntetve a digitalizáció okozta elszigetelődést. A diákok felkészítéséhez részletes tematikát, valamint egy online jelentkezési felületen keresztül megszervezett alkalmakat biztosítunk.

További részletek a LEGYÉLTEIS! oldalon találhatóak.

Jelentkezni lehet Szegedy Milán volt leöveysnél az LKG FB csoportban, vagy az iskolai kapcsolattartóknál. Kérjük, hogy a választott tevékenységet minden esetben jelentsd be nekünk!


Vélemény, hozzászólás?