“Segítő diákok – És neked mit adott?” pályázat

Pályázati felhívás – „Segítő diákok 2017.” „És neked mit adott?”

Pályázati felhívás diákok számára

A pályázat célja olyan videóknak/képeknek/élménybeszámolóknak a közreadása, amelyek segítségével a diákok megosztják a legfontosabb élményeiket és benyomásaikat, amelyek a közösségi szolgálat teljesítése során szereztek.

A pályázat témája

Olyan képes beszámolókat várnak a pályázat keretében, amelyek a közösségi szolgálat megvalósítását mutatják be a diák szemszögéből, és amelyek képi világa ki tudja fejezni a közösségi szolgálatra jellemző értékeket: segítségnyújtás, szolidaritás, összefogás stb.

 „A” téma: Film az Iskolai Közösségi Szolgálatról

2-4 perces kisfilm, amely a közösségi szolgálat megvalósítását a film eszközeivel mutatja be. Mobiltelefon felhasználásával készített alkotással is lehet pályázni.

 „B” téma: Fotók az Iskolai Közösségi Szolgálatról

Digitális fotók, amelyek a közösségi szolgálat megvalósítását a fotóművészet eszközeivel mutatják be. Egy pályázatban minimálisan 3, maximálisan 10 darab fotó nyújtható be. A fotók lehetőleg 300 dpi felbontásban, jó minőségben, nyomtatásra alkalmas méretben készüljenek.

A fotókhoz egy rövid szubjektív élménybeszámolót is kell csatolni max. 1 oldal terjedelemben, amely kommentálja, értelmezi a képeket.

 Kik pályázhatnak?

A középfokú iskolákban nappali érettségit adó képzésben tanuló diák(ok).

Jelen pályázati felhívásra egy pályázó két témában maximum egy-egy pályaművel pályázhat.

A pályamunkák díjazása

A szakmai értékelésen legmagasabb pontszámot elért pályamunkák (a két témában együttesen maximum 5 pályázat) a kiíró és az Új Európa Alapítvány által a „Diákok” pályázat összes díjazottja számára felajánlott, 200 000 forint összértékű díjakat nyerhetik meg, illetve az evopro által felajánlott ajándéktárgyakat.

1.    díj 100 000 Ft

2.    díj 75 000 Ft

3.    díj 25 000 Ft

 

A pályázatok beadási határideje: 2017. november 30. 24.00 óráig, elektronikus formátumban.

A pályázat részletes kiírását lásd a www.kozossegi.ofi.hu oldalon. (Minden további részlet és információ itt érhető el!)


Vélemény, hozzászólás?