Nemzetközi szinkronúszó verseny

A Magyar Szinkronúszó Szövetség 2023. június 30 -július 02. között rendezi meg a budapesti Duna Arénában (1138 Budapest, Népfürdő u. 36.) a XII. Hungarian Open elnevezésű nemzetközi szinkronúszó versenyét.

Az év legrangosabb szinkronúszó eseményének sikeres lebonyolítása érdekében várják a közösségi szolgálatos diákok jelentkezését.

Jelentkezni lehet június 22-ig a boroka@leovey.hu címen az alábbi adatok megadásával: név, osztály, életkor, értesítési ímélcím, telefonszám, beszélt idegen nyelvek és szint.

E-tanoda nyári tábor

Az E-tanoda program nyári online és offline alkalmakból álló táborra vár 17-20 fő diák mentort, akik a program során kb. 40 óra IKSZ igazolást tudnak gyűjteni.

 A tábor a fonyódi ukrán-magyar-roma menekült szállón valósul meg, közös utazással.

A táborról két személyes tájékoztató is lesz június elején, mielőtt dönteni kell a részvételről, ezért érdeklődés esetén érdemes mielőbb jelentkezni.

IDÉN ELŐSZÖR TARTUNK HIBRID NYÁRI PROJEKTET AZ E-TANODÁBAN. SZERETNÉNK, HA CSATLAKOZNÁL!

Mit kell tudnod?

  • A tábor a történetmesélés köré szerveződik. A téma, amit bárhogyan feldolgozhattok csapatokban: “Itthon vagyok”.
  • Mentorok és mentoráltak 2-3 fős csapatokban vesznek részt.
  • A tábor hibrid: jelentős része személyesen zajlik, de arra kérünk titeket, hogy online is tartsátok egymással a kapcsolatot a két személyes találkozó között (főleg az egyéni kreatív feladatok megbeszélése miatt).
  • Augusztus végén arra fogunk kérni Titeket, hogy a csapatok közös anyagaiból hozzatok létre egy kisfilmet, képregényt, prezentációt, grafikát, posztert, képregényt. A csapatok a tábor végén jutalomban részesülnek!
  • Az offline találkozók időpontjai a következők: 2023. 06. 26., 07.06., 07.12, 07.26, 08.10. A bemutató nap időpontja: 08.16. Helyszín: Fonyód. A helyszínre együtt indulunk Budapestről és együtt is érkezünk vissza. A csatlakozáshoz legalább 3 alkalmon részt kell tudnod venni!
  • A nyári munkával körülbelül 40 IKSZ-es órát tudtok gyűjteni (mentorok).

Gyere és jelentkezz a 21pedagogia@gmail.com címen Lukács Lillánál, vagy ezen a linken 06.21-ig!A jelentkezésedről küldj bejelentő ímélt a boroka@leovey.hu címre!

IKSZ a Főpolgármesteri Hivatalban

Budapest Főváros Önkormányzata 2023. június 13-án, 14:00 órai kezdettel Aktív Budapest Munkacsoport Alakuló Ülést tart, melyre segítőnek 6 fő közösségi szolgálatos diák jelentkezését várják.

Helyszín: 1052 Budapest, Városháza utca 9-11.

Érkezés: 13:20.

Távozás: 14:20.

A diákok feladata: Az ülésre érkező vendégek eligazítása az ülés helyszínére.

Igazoló szervezet: Budapesti Sportszolgáltató Központ Nkft.

Jelentkezni a LINKEN lehet.

FONTOS: A jelentkezéseket 2023. június 9- ig várják, így 2023. június 9-én, 23:59-kor a fenti űrlap lezárul. A jelentkezés – és vele az űrlap – abban az esetben is lezárul, ha a jelentkezők létszáma elérte a maximumot.

Fővárosi Nagycirkusz IKSZ

A Fővárosi Nagycirkuszban idén nyáron is lehetőség nyílik a diákok számára az 50 órás közösségi szolgálat letöltésére.

Végezhetitek egyénileg, vagy osztálytársakkal, minden héten szerdától vasárnapig.

“Azért javasoljuk a Fővárosi Nagycirkuszt, mert:

–  rugalmas a munkavégzés (heti egy, vagy akár három napot is lehet vállalni, szabadidőtől függően);

–  könnyen elsajátítható, és logikus munkaköröket biztosítunk (az előre megbeszéltek alapján, adott pozícióban történik a munkavégzés);

– meglévő 15-20 fős csapatunkhoz keresünk lelkes diákokat, akik nálunk is megtanulhatják a precizitást, a csapatmunkát, a nézőkkel való kommunikációt, valamint fejlődhetnek a kreatív képességeik is.

Ezek mellett megismerkedhetnek a cirkusz világával, az intézménnyel, és betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé is.”

Jelentkezni lehet az ŰRLAPON. Kérjük, hogy a jelentkezésről küldj bejelentő ímélt a boroka@leovey.hu címre!