IKSZ az Atlétikai Világbajnokságon

16 év feletti diákok jelentkezését várják önkéntesnek. Szükség esetén IKSZ órákat is tudnak igazolni. A jelentkezésről írj a boroka@leovey.hu címre bejelentést is!!!! Jelentkezni február 20-ig lehet! 18 év alatt szülői hozzájárulás szükséges!

‘Legyél te is önkéntes a 2023-as Budapesti Atlétikai Világbajnokságon!

Augusztus 19-27. között Budapesten rendezik meg Magyarország történetének eddigi legnagyobb eseményét, az atlétikai világbajnokságot. Több mint 200 országból 2000 atléta érkezik Magyarországra, hogy a sportok királynőjét ünnepelje, és részt vegyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén. Egy ilyen hatalmas rendezvény nem valósulhat meg
önkéntesek nélkül.

GYERE és LÉGY TAGJA te is a 2023-as Budapesti Atlétikai Világbajnokság ÖNKÉNTES CSAPATÁNAK:
https://volunteers.wabudapest23.hu/
Jelentkezés határideje: 2023. február 20.

Ha a pálya mellől figyelnéd az atlétika szuperhőseit vagy bepillantanál egy világesemény kulisszái mögé, netán nyelvtudásod kamatoztatnád a külföldi vendégek mellett, akkor jelentkezz te is önkéntesnek a világbajnokságra! Nem gond, ha még nem voltál önkéntes korábban, várjuk egyéni, de akár csoportos jelentkezéseiteket is. Oszd meg a hírt családi, baráti körben, egyesületeddel és légy része a csodának!
Az önkéntesektől minimum 7 nap (műszak) vállalását kérjük az eseményen. Önkéntes feladatok ellátására már a világbajnokság előkészítő időszakában és a vb utáni napokban is lesz lehetőség. Természetesen olyan lelkes önkéntesek jelentkezését is várjuk, akik egyetlen percet sem akarnak elmulasztani 2023 legnagyobb eseményéből.
További részletes tudnivalók a jelentkezés feltételeiről: https://wabudapest23.hu
A világbajnokság önkéntesei számára a felejthetetlen élmények mellett formaruhát és napi egyszeri étkezést is biztosítunk. Itt kell lenned neked is, hogy átéld a szuperhősök összecsapását a pályán.
A jelentkezés feltétele, hogy az önkéntes a közreműködése kezdete előtt betöltse a 16. életévét. Kiskorú önkéntesek esetén az érvényes jelentkezéshez a szülő/törvényes képviselő hozzájárulása is szükséges.
Jelentkezz önkéntesnek és légy csapatunk tagja: https://volunteers.wabudapest23.hu/

Jelentkezés határideje: 2023. február 20.
További információkért látogass el a https://wabudapest23.hu oldalra!

Ne feledd: mindenki lehet önkéntes!


A 2023-as Budapesti Atlétikai Világbajnokság Önkéntes Program csapata”

Dec. 10. – emberi jogi nap

IKSZ segítőket keresnek az Emberi jogi nap 2022 rendezvény programjain, amelynek lebonyolítását segítik pl. a következő feladatokkal:

·       résztvevők és előadók regisztrációja

·       tombolánál segítés

·       műhelyekhez házigazda (előadóknak segítség, pl. bekísérni őket a terembe, van-e szükségük bármire stb.)

Jelentkezni lehet Lakatos Ildikónál a 70/321-5683-as telefonszámon. (Kérjük, a jelentkezésről küldj e-mailt Holicsné Gémes Borókának a boroka@leovey.hu címre.)