IKSZ az Óbudai Egyetemen

Változatos és nagyon sokszínű IKSZ lehetőséget kínál az Óbudai Egyetem az intézmény életébe bepillantani vágyóknak.

Részletes információk ITT érhetők el. (Kérjük, a jelentkezésedről tájékoztasd az iskolai kapcsolattartókat is.)

Az iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) egy fantasztikus lehetőség az Óbudai Egyetem és az érdeklődő középiskolás diákok számára, hogy megismerhessék egymást, az egyetem bemutathassa, milyen képzéseket biztosít, milyen az egyetemi élet és közösség, segítsenek a pályaválasztásban, megmutassák, miért érdemes náluk tanulni.

Kreatív IKSZ a Mester Galériában

Mester Galéria és Közösségi Tér ebben a szezonban Montage Műhely néven szervez kreatív workshopot.

“Ha szeretnél hétről hétre új művészeti technikákat kipróbálni, megismerni a saját stílusodat, megtanulni egy közös projekten belül vázlatolástól egészen a kivitelezésig dolgozni, akkor gyere el keddenként 16 és 18 óra között a Mester Galéria inspiráló terébe! A műhelysorozat egészén való részvételért iskolai közösségi szolgálatos órákat igazolunk. Az IKSZ-es órákat a program végén regisztráljuk a rendszeres jelenlét függvényében. Az első projektünk február 1-jén indul és várhatóan április végéig tart. A részvétel ingyenes. A műhelyt vezeti: Farkas Anna.”

Jelentkezés és további infó: mestergaleria@gmail.com. Kérjük, hogy részvételedről az iskolai kapcsolattartókat is tájékoztasd!