72 óra

A 72 óra kompromisszum nélkül rendezvény háromnapos önkéntes ifjúsági akció országszerte és határon túl 2021. október 7-10. között kerül megrendezésre.

Immár tizedik alkalommal, október második hétvégéjén vállalkozó szellemű fiatalok csoportjai országszerte arra szánják három napjukat, hogy másoknak segítsenek.

NÉZZ UTÁNA ITT: https://72ora.hu/

1. Regisztrálj egy felhasználót, vagy jelentkezz be már meglévő azonosítóddal.

2. Jelentkezz 5-20 fős csapatoddal (pl. baráti társaság, osztálytársak, plébániai/gyülekezeti közösség) vagy egyedül, és mi találunk neked társakat! Jöhettek egy, két vagy három napra, és szervezőink ehhez mérten adnak nektek egy meglepetés projektet, amiről az akció kezdetén értesültök majd. Ha van ötletetek, hogy hol lenne szükség segítségre, jelentkezhettek saját projekttel is!

3. Október 7-10. között pedig csapatoddal részt vehettek a helyi nyitórendezvényen, majd megtervezitek, kivitelezitek és kiértékelitek az önkéntes projektet, utána pedig közösen ünnepelhetitek

Papírgyűjtés – segítők

Augusztus 23-27. (8.00-16.00) között ismét papírgyűjtést szervezünk az iskolaudvaron. Minden nap várjuk az IKSZ-es segítőket 8.00-12.00 vagy 12.00-16.00 között, naponta két turnusban, akik mérik, és segítik elpakolni az osztályok által behozott papírt.

Jelentkezni a papírgyűjtéses IKSZ segítségre Bartha Éva gondnoknál lehet a gondnok@leovey.hu címen. Kérjük, hogy jelöljétek meg, melyik napon, melyik turnusra jelentkeztek.

Ne feledjétek elhozni az IKSZ naplótokat a teljesítésre, hogy bekerülhessenek az órák! Köszönjük!