Segítő IKSZ a MáSzínháznál

A MáSzínház értelmi fogyatékkal élő fiatalokkal hoz létre színházi előadásokat, illetve tart színházi nevelési programokat. A programot sok-sok elhivatott önkéntes segíti, de várják nyitott és érdeklődő közösségi szolgálatos diákok jelentkezését is a Ferencvárosban lévő játszóhelyükön.

A feladatvégzést azoknak ajánljuk, akik nyitottak, elfogadóak, valamint szeretnék megismerni a másság ezen területét, illetve a fogyatékkal élők mindennapjait. Nem utolsó sorban érdeklődnek a színház és művészeti tevékenységek iránt.

A speciális feladat nem alkalmi, és nem egyedül kell végezni.

Jelentkezni ezen a linken keresztül lehet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenA2Mevz9SBOwcqtYbEF8J510OW33Gzz8TxKEpYi7rGaml9w/viewform

Kérjük, ha jelentkeztél a linken, írd meg Holicsné Gémes Borókának is a boroka@leovey.hu címen. Köszönjük!

IKSZ – polgárőrség

A XVIII. kerületi Erzsébet-telepi Polgárőr Egyesület közösségi szolgálat végzésére vár érdeklődő diákokat.

Végezhető tevékenység: járőrözés, baleseti forgalomirányítás, a szervezet tevékenységében való segítségnyújtás. A tevékenység csak felügyelettel, mentor mellett végezhető!

Jelentkezni lehet: Holicsné Gémes Borókánál név, osztály, e-mail cím és telefonszám megadásával a boroka@leovey.hu címen.

IKSZ teljesítés a nyári szünetben

Kedves Diákok!


Reméljük, hogy a nyári szünetben biztonságos körülmények között lesz lehetőség jelenléti formában is a közösségi szolgálatos órák teljesítésére.

KÉRJÜK, hogy:

  • minden esetben előre jelentsétek be nekünk, hogy hol végzitek az IKSZ-et, a nyáron tervezett tevékenységet legkésőbb június 10-ig! (Kérdezni is itt tudtok: boroka@leovey.hu vagy piroska@leovey.hu)
  • amennyiben a fogadóhely együttműködési megállapodást kér tőletek, jelezzétek nekünk e-mail cím és kapcsolattartó megadásával, minden továbbit mi szervezünk.
  • amennyiben úgy érzitek, válasszátok továbbra is az online teljesíthető lehetőségeket.
  • az aktuális ajánlatokat továbbra is ezen az oldalon tesszük közzé. Saját magatok által keresett fogadóhelyen az iskola jóváhagyása után végezhető tevékenység.
  • minden teljesítésre vigyétek magatokkal a papír alapú naplótokat, hogy bekerülhessenek az órák (online teljesítésnél elegendő e-mailben küldött pecsétes igazolás).
  • a papír alapú naplót rendszeresen (nyáron végzett IKSZ után szeptemberben) mutassátok be az osztályfőnöknek, aki bevezeti az e-Krétába az órákat.
  • továbbra is legyetek figyelemmel arra, hogy a nyári időszakban is naponta 5 óra IKSZ tevékenység végezhető (tanítási napokon pedig maximum 3 óra).

Kérdésekkel nyugodtan keressetek minket!