Kertrendezés a IX. kerületben


A Ferencvárosi Intézményüzemeltetési Központ szívesen fogad diákokat a nyári szünidő folyamán közösségi munka keretében végezhető kertrendezési munkákra. A kerület óvodái, bölcsődéi, és művelődési központja körüli gyomlálást, kerítésmázolást, stb. lehet végezni.

Jelentkezni Pusztaszeri Bianka ügyintézőnél kell e-mailben a pusztaszeri.bianka@intezmenyuzemeltetes.hu címen.

Iskolai papírgyűjtés segítő

KÖSZÖNJÜK mindenkinek a lelkes jelentkezést, MEGTELT! 🙂 Iskolánkban, június 29 – július 3. között 10-15 óráig papírgyűjtést szervezünk. Ehhez naponta 4-5 fő segítőt keresünk (alkalmanként 5 óra IKSZ) a papír átvételéhez, méréséhez, konténerbe pakolásához.

Jelentkezni lehet előzetesen Borókánál és Piroskánál, valamint az iskola gondnokánál.

Újra él!

Kedves Diákok!

Többen észrevettétek, hogy sajnos XL oldalunk sokáig gyengélkedett. Örömmel jelentjük, hogy nyárra meggyógyult, és olvashatjátok a híreket, tudnivalókat.

Néhányan a karantén alatt is végeztek tevékenységet, de tudjuk, hogy többen tervezik a nyári teljesítést. Mielőtt a nyári IKSZ tevékenységhez hozzákezdetek, kérjük, hogy olvassátok el újra az X=? részt, valamint néhány pontban összefoglaltuk, mire kell figyelni a nyári teljesítés során.

Együttműködési megállapodás megkötését a törvény az egészségügyi terület fogadó helyeivel, a rendőrséggel, katasztrófavédelemmel és a szociális területen belül a hajléktalanellátás intézményeivel írja elő kötelezően számunkra.

Egyéb esetekben nincs törvényi kötelezettség megállapodás megkötésére, de azt a fogadóhelyek előírhatják. A tevékenység elkezdésének megkönnyítése és az adminisztrációs terhek csökkentése érdekében el szoktunk tekinteni az írásbeli megállapodástól, ha a diákok olyan fogadóhelyre mennek, amelyet személyesen régről ismernek, például: általános iskolájukba, sportegyesületükhöz vagy régi óvodájukba.

fogadóhelyek menüpontban található a szerződéssel már rendelkező partnereink folyamatosan bővülő listája.

KÉRJÜK, HOGY MINDENKI, AKI NYÁRON SZERETNE TEVÉKENYKEDNI, KÜLDJE EL NEKÜNK NEVÉT, OSZTÁLYÁT ÉS HOGY HOL TERVEZ TEVÉKENYSÉGET VÉGEZNI. Szükséges az iskola hozzájárulása minden esetben! Jelezhettek a boroka@leovey.hu vagy a piroska@leovey.hu címen, vagy a facebookon.

Amennyiben együttműködési megállapodást igénylő helyre mentek, annak elintézését mielőbb kezdjük meg, mert júliusban már nem tudunk megállapodásokat kötni.

Nyáron (tanítási időn kívül) 1-5 óra közötti IKSZ tevékenység végezhető naponta. Kérjük, hogy a teljesítési naplód minden esetben legyen nálad, melyet szeptember elején adj le az osztályfőnöködnek, hogy beírhassa a végzett órákat.

Kellemes nyári IKSZ élményeket kívánunk!