Mikulásgyár Lurdy Ház

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete idén is várja segítők jelentkezését a Lurdy Házban lévő Mikulásgyárba adományok fogadására, szortírozására.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges. Kérjük, hogy jelentkezésedről minden esetben tájékoztasd az iskolai kapcsolattartókat is!
https://forms.gle/x4wy9qXDf1JvYYLGA
A jelentkezés november 18-án indul és az első kör november 25-én zárul. 
INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSRŐL ÉS AZ IKSZ VÉGZÉSÉRŐL:
“A kitöltéskor rövid bevezető után, kérünk néhány adatot tőled a kapcsolattartás és a gördülékeny kommunikáció érdekében.
Ezután következnek a műszakok napi bontásban.
  1. Egy nap, csak egy műszakra lehetséges jelentkezni
  2. A műszakok hétköznap 3, hétvégén 4 órásak. Ez alól a hétköznap 10:00-15:00-ig tartó sáv képez kivételt, iskolaidőben ugyanis közösségi szolgálatot nem tudunk igazolni, de ottlétedről iskolai igazolást tudunk kiállítani
  3. Amelyik nap nem szeretnél a Mikulásgyárban önkénteskedni, ott elég a kérdést üresen hagynod.
  4. A “cimboráim” szekcióba be tudod írni azon ismerőseid nevét (maximum kettőt), akikkel mindenképp együtt szeretnél jönni hozzánk. Jelentkezniük nekik is külön kell, de így könnyebben tudjuk kéréseiteket a beosztásnál figyelembe venni. Kérjük ide is teljes nevet írjatok!
  5. Változó, hogy melyik napon hány önkéntest tudunk fogadni (ez 2 és 10 között bármekkora szám lehet), a korábbi évek tapasztalatai alapján igyekszünk úgy összeállítani a beosztást, hogy senki ne unatkozzon, de azért senki ne vesszen el az adományhalmok alatt sem.

A jelentkezés november 18-án indul és az első kör november 25-én zárul. Az addig beérkezett jelentkezéseitek alapján össze fogjuk állítani a Gyár első 10 napjának beosztását és annak alapján értesítünk Téged is legkésőbb november 26. estig, hogy mely napokon várunk szeretettel a Lurdy házban.

Az űrlap azonban november 25 után is folyamatosan üzemel és várja a jelentkezéseket. Ez a határidő csupán azért szükséges, hogy időben tudjuk értesíteni azokat, akik már a Mikulásgyár nyitásakor szeretnének az elsők között segíteni.

Amint egy időpontra elegen jelentkeztek, azt törölni fogjuk a lehetőségek közül. Tehát, ha nem találsz egy lehetőséget az adott dátumnál, az azért van, mert már nem tudunk abban az idősávban önkéntest fogadni.
Válaszaidról automatikusan generált üzenetet fogsz kapni. (Nézd meg levelező rendszered mappáit, illetve a spamek között is) Figyelj rá, hogy jól add meg e-mail címed (javasoljuk a gmail-es címeket), mert úgy fontos információkról maradhatsz le. Ha úgy gondolod jól adtad meg e-mail címed, és rákattintottál az űrlap végén a küldés gombra is, de mégsem kaptál megerősítő e-mailt akkor keress nyugodtan alábbi elérhetőségeimen, semmiképpen se töltsd ki kétszer az űrlapot.”
Szakál Péter, ifjúsági szervező
Mobil: +36 (70) 933 8552 | E-mail: szakalpeter@voroskeresztbp.hu

Korrepetálj fodrász tanulókat – frizurád ingyenes

Az Innova Szociális és Képzési Alapítvány fodrász tanulóknak hajmodelleket keres. Cserébe közismereti tárgyakból segítesz a tanulóknak dolgozataikra, vizsgáikra felkészülni, valamint házi feladataikat megoldani.

Belvárosi szalonban, oktató-fodrász felügyelettel, alkalmanként 2-3 óra elfoglaltsággal keresnek akár havonta fix fodrász-tanulónál segítő hajmodelleket.

Frizuráért korrepetálás cserébe.

A programra jelentkezni lehet az iskolai kapcsolattartóknál.