Segíts “láthatóvá” tenni!

Újabb tárlatvezetési időpont a Deák Galériában, amire segítőket várunk: márc.3., szerda 15 óra.

A feladat korábbi leírása:

4-5 diák jelentkezését várjuk, aki szívesen venne részt január 26-án, kedden 15 órától egy vak diákoknak tartott tárlatvezetésen a Deák17 Galériában. A látássérült fiatalok tapintással ismerkednek a kiállított műalkotásokkal, így a feladat ennek a tevékenységnek a segítése lesz. A program várhatóan 1/2 5-5 -ig tart.

 

 

 

 

Végzősök IKSZ teljesítése

Kedves Végzős Diákok!

A törvény értelmében:

“Ha a tanuló … az írásbeli érettségi vizsgaidőszak kezdetéig nem rendelkezik … a közösségi szolgálat teljesítésére meghatározott feltétellel, érettségi vizsgáit nem kezdheti meg, az adott vizsgaidőszakra vonatkozó összes érettségi jelentkezését az igazgató törli.”
A vizsgaidőszak kezdete (vagyis az év végi jegylezárás határideje) vonatkozik az IKSZ-re is. Pontos leöveys határidő: április 22. – hivatkozva a belső adminisztrációs kötelezettségekre.
Kérjük azonban, hogy mindenki, akinek még elmaradása van, saját érdekében, minél előbb teljesítse az 50-hez hiányzó óraszámot!
Továbbra is érvényben van, hogy minden hónapban át kell adni a teljesített órák végzéséről való igazolást (teljesítési napló) az osztályfőnököknek, akik bevezetik ezt az e-naplóba.
Hajrá mindenkinek!