A BMK ajánlja

Kedves Diákok!

Folyamatosan végezhető tevékenységeket ajánl a Budapesti Művelődési Központ mindazoknak, akik elsősorban az internet segítségével szeretnék teljesíteni Közösségi Szolgálati tevékenységüket. Az érdeklődők még “távmunka” lehetőségeket is találhatnak az ajánlatok között, de van lehetőség a házban kiállításfelügyeleti tevékenység ellátására is!

Várjuk jelentkezéseteket!

Igazolások új rendje

Kedves közösségi szolgálatot végző Diákok! Egyre gyakrabban kell utólag – nem ritkán hónapokkal az elvégzése után – igazolnunk rég feledésbe merült közösségi szolgálati tevékenységeket. Így nehéz nyomon követnünk, ki mit mikor végzett, ezért új rendet kell bevezetnünk. 

  • Az első félév végéig, vagyis január 15-ig tudjuk beírni a még kinyomozható, elmaradt igazolásokat, később már hiába hozzátok a naplótokat. Tehát január 15-ig várjuk a júniusi(!) gólyaprogramok szervezőit, a szalagavatós segítőket, a múlt tanév(!) katasztrófavédelmi versenyének résztvevőit, stb.
  • Január 15-e után csak a tevékenység elvégzésének hónapjában tudjuk beírni az igazolásokat, később pótlásra nincs lehetőség.  Így a hónap végén az osztályfőnök a valós teljesítést rögzítheti az e-naplóban.