Adj 1 élményt!

Csatlakozz az „Élményalap” elnevezésű országos programhoz és ajánlj fel egy élményt fogyatékkal élők számára. Lehet ez valamilyen közös tevékenység, kirándulás, filmklub, közös zenélés, kézműveskedés, bármi, amit szívesen csinálnál. Vegyél részt rajta az osztályoddal vagy csak a barátokkal, de tehetsz felajánlást egyénileg is. Budapesten a Motiváció Alapítvány segít a szervezésben. Ha megvan az ötlet, e-mail-ben írd meg az Alapítvány munkatársainak, akik eljuttatják a fogyatékkal élőkhöz, így találhatsz jelentkezőt a programodra.  
E-mail cím: motivacio@motivacio.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/elmenyalapbudapest

(A Motiváció Alapítvány tagjai részt vettek a tavalyi Leövey-napon, amikor a fogyatékkal élők helyzete volt a diáknap témája.)

élményalap

E-napló adminisztráció

Kedves Diákok!

Kérjük, hogy az X-es teljesítési naplótokat, minden hónapban (ha van benne új tevékenység) adjátok át az osztályfőnökötöknek, hogy az e-naplóba regisztrálni tudja a közösségi munkátokat!

Abban az esetben, ha ez megtörténik, személyesen követhetitek, hogy hol tartotok, és hogy rendben van-e a nyilvántartás. Aki nem adja át az osztályfőnökének havonta a naplóját, annak év végén nem fogjuk tudni visszamenőleg igazolni a tevékenységeket!

Köszönjük a megértést!

MikulásGyár időpontok

A MikulásGyár elfogadta jelentkezésünket. A névsor és a közösségi szolgálat pontos időpontja a Letöltések/Diákoknak menüpontban található, tanulmányozzátok!

Fontos tudnivalók: 

Az 56-osok terén álló „Gyár” sátorában a Vöröskeresztes önkéntesek dolgoznak, ők szortírozzák, kategorizálják és csomagolják az ajándékokat.  A Ti feladatotok az lesz, hogy az ajtóban átvegyétek a látogatók által hozott adományokat és cserébe apró ajándékot adjatok nekik; az érkező gyerekcsoportokkal játsszatok; az érdeklődőknek információval szolgáljatok a MikulásGyár munkájával és az adományokkal kapcsolatban; valamint osztogatnotok kell a Mikulásgyár szórólapját

Mindezt a sátoron kívül, szabadtéren fogjátok végezni, ezért öltözzetek melegen! (Lesz egy hely, ahol lepakolhattok, de átöltözésre nem nagyon lesz lehetőség, így kérünk mindenkit, hogy már úgy jöjjön, hogy át van öltözve.) Önkéntes mellényt és mikulássapkát biztosítanak számotokra.

20 perccel kezdés előtt érkezzetek a helyszínre, hogy eligazítást kaphassatok és beoszthassanak Benneteket a különböző feladatokra.

Diákigazolvány és IKSZ-es napló legyen nálatok!

Ha fényképeztek, és elkülditek nekünk, feltesszük a honlapra képes élménybeszámolónak. 🙂 

Médiások, diákalkotók figyelmébe

DIÁKALKOTÓ KLUB

 ferencvárosi diákoknak

 Helyszín: Zöld Macska Diákpince

(1091 Budapest Üllői út 95.)

Következő találkozási időpont: 2013. november 12-én, 15 órakor

Várjuk a fotózás, filmezés, írás (képzőművészet) iránt érdeklődő diákokat, valamint azokat is, akik a Ferencvárost jobban szeretnék megismerni. Szívesen fogadunk eddig elkészült műveket megmutatásra. Beszélgetünk róluk. Jó idő esetén alkotói sétát teszünk a Középső-Ferencvárosban.

DIÁKALKOTÓ MŰHELY

ferencvárosi diákoknak

Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ

(1096 Budapest Haller u 27.)

Első találkozási időpont: 2013. november 13-án, 15 órától

Várjuk a fotózás, filmezés, kreatív írás iránt érdeklődő diákokat. Szívesen látjuk a más művészeti ágak (képzőművészet, színjátszás) iránt érdeklődő fiatalokat is.

 A program támogatója Budapest IX. kerület Ferencváros Önkormányzata.

 

ZSEF ATTILA IRODALMI SZALON

Az alkotás folyamata

2013. november 14., 17 óra

FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Turczi István József Attila-díjas költő műhelybeszélgetése diákírókkal, diák költőkkel.

A belépés ingyenes.

                                       


További információ: medaliak@gmail.com (www.medaliak.hu)